zondag 26 september 2021

Geboortekaartjes

 Hallo allemaal,

Allereerst hartelijk bedankt voor de leuke reacties van mijn vorige kaart, ik lees ze met veel plezier.  Mijn collega is moeder geworden van Fenna en daar moest een kaartje gemaakt voor worden. Aangezien moeder heel erg van Nijntje houdt, moest er een konijntje op, gelukkig heb ik die van Eline zo schattig. 

En bij de andee heb ik een label met tekst achter het plaatje verwerkt. Ik vind ze beide heel erg lief geworden. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. 

Fijne avond, lieve groet Anja
4 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze schattig Anja, ik vind vooral de eerste kaart erg mooi. Qua kleur, opbouw en je hebt mooie stansen gecombineerd.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattige kaarten heb je gemaakt. Beide erg leuk gemaakt. Mooie materialen heb je gebruikt. De naam van de baby op de kaart is altijd mooi. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Twee schattige babykaartjes heb je gemaakt, ik vind vooral de eerst echt supermooi,
  Groetjes
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Anna. Leuk dat je op mijn blog was… helaas heb ik je reactie per ongeluk verwijderd… ik had nl weer zo’n vervelende reactie van een niet blogger…. Die zijn bij meerdere bloggers bezig. Maar ik verwijder ze en de reactie van jou is ook meegegaan…. Onbedoeld.. groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen